СуспільствоТема дня

Про Корабельний забули: в Миколаєві хочуть облаштувати бомбосховища медзакладів

Житло для медиків, дитячий діагностичний центр, капремонт лікарень: бачення міськздраву на відновлення Миколаєва

Цей материал також доступний

У Миколаєві триває прийом пропозицій до Програми комплексного відновлення міста, а Управління охорони здоров’я міськради вже визначило перелік об’єктів, що можуть увійти до цього плану, повідомляє прес-служба міськради.

Серед іншого мова йде про будівництво дитячого діагностичного центру з бомбосховищем та переходом до стаціонарного корпусу в КНП ММР “Міська дитяча лікарня № 2”, капітальний ремонт з відновлення будівлі міського травматологічного пункту КНП ММР “Міська лікарня швидкої медичної допомоги”, капітальний ремонт захисних споруди цивільного захисту у КНП ММР “Міська лікарня швидкої медичної допомоги”, “Міська лікарня №1” та “Міська лікарня №3”.

Серед пропозицій управління – капітальний ремонт підвального приміщення під улаштування бомбосховища у КНП ММР “Міська лікарня №4”, “Пологовий будинок №1”, “Центр первинної медико-санітарної допомоги №2”; будівництво захисної споруди цивільного захисту з переходом до корпусу стаціонару на території КНП ММР “Пологовий будинок №3” та капітальний ремонт асфальтового покриття центрального в’їзду та під’їзду до приймального відділення КНП ММР “Пологовий будинок №3” з улаштуванням стоянки для автотранспорту.

Також пропонується внести в план відновлення міста капітальний ремонт покрівель будівель акушерського корпусу, гінекологічного корпусу та будівлі жіночої консультації в КНП ММР “Пологовий будинок № 3” та реконструкцію існуючої не використовуваної будівлі КНП ММР “Центр первинної медико-санітарної допомоги №3”  під квартири для медичних працівників.

Таким чином, бачення Управління охорони здоров’я міськради не передбачає облаштування бомбосховищ у медзакладах Корабельного району.

Зазначимо, що в сімейних амбулаторіях ЦПМСП 7, медики яких обслуговують мешканців Корабельного району, зовсім нема ніяких бомбосховищ.

Свої пропозиції до плану також можуть подати жителі міста, підприємці, установи та організації. Термін – до 20 квітня.

Куди надсилати:

  • – від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на електронну адресу kancel@mkrada.gov.ua або за адресою: м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1 (канцелярія);
  • – від фізичних осіб на електронну адресу zvern@mkrada.gov.ua або за адресою: м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1 (відділ звернень громадян);
  • – заповнивши Google-анкету, розміщену на офіційному вебсайті Миколаївської міської ради за посиланнямhttp://surl.li/fwykg

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button