Пригоди

19-річний шахрай у Миколаєві виманював у пенсіонерок їх заощадження

Він майже місяць тероризував літніх людей

Цей материал також доступний

У Миколаєві 19-річний хлопець майже місяць виманював у людей похилого віку гроші, розповідаючи, нібито їхні діти та онуки потрапили в ДТП і терміново потрібні великі суми грошей на лікування. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції Миколаївської області.

«Ось цей 19-річний молодик майже місяць тероризував літніх людей з Миколаєва та ошукував їх на чималі гроші, розповідаючи байки, що їхні діти та онуки потрапили в ДТП і терміново потрібні великі суми грошей на лікування. Сьогодні після чергової афери, під час якої зловмисник заволодів грошовими коштами 76-річної жінки, яка була впевнена, що віддає 2 тисячі доларів та 40 тисяч гривень задля порятунку життя своєї онуки, зловмисник і був затриманий», – написав 3 березня 2023 року Сергій Шайхет.

За його словами, зараз тривають слідчі дії.

«Гроші пенсіонерці обов’язково будуть повернені. Запевняю, що жоден злочинець не залишиться непокараним. Прошу усіх мешканців Миколаївщини ще раз нагадати своїм літнім родичам не вірити незнайомцям, одразу ж перевіряти почуту інформацію та негайно сповіщати поліцію, у разі вчинення злочину», – додав керівник обласної поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button