ЕкономікаСуспільствоТема дня

Міськрада Миколаєва забула про 9 мільйонів від забудовника багатоповерхівки

Миколаївська міськрада не стягнула з забудовників 9 мільйонів на інфраструктуру: прокуратура подала до суду

Цей материал також доступний

Миколаївська обласна прокуратура подала позови проти забудовників, які ухилилися від сплати пайової участі в розвиток інфраструктури міста після завершення будівництва багатоповерхівок у Центральному районі Миколаєва. Ці кошти, які мали спрямовуватися на розвиток інфраструктури міста, були особливо важливими в умовах війни, однак міська влада не зробила жодних кроків для їхнього стягнення.

Упродовж 2021-2023 років забудовники закінчили будівництво житлових будинків, проте не сплатили належні внески до міського бюджету. Незважаючи на важливість цих коштів для покращення інфраструктури, Миколаївська міська рада не ініціювала судових процесів для їхнього стягнення.

Прокуратура подала три позови, домагаючись повернення майже 9 млн грн, і господарський суд задовольнив їх у жовтні цього року. Тепер ці кошти мають бути перераховані до бюджету.

Цитата прокуратури:

“Завдяки активній позиції прокурора, господарським судом області у жовтні поточного року позови задоволені та стягнуті із забудовників до бюджету безпідставно збережені кошти”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button