ПригодиСуспільствоТема дня

Ситуація напружена: самовільна забудова на ринку "Фенікс" заважає ремонту аварійної водомережі

"Зношені комунікації, хоч водомережі, хоч каналізаційні, руйнуються..."

Цей материал також доступний

Вже більше тижня тому на території ринку “Фенікс” у Корабельному районі міста Миколаєва, розташованого біля перетину проспекту Богоявленського і вулиці Олега Кравця (колишньої вул. Генерала Попеля), сталася чергова аварія на каналізаційному колекторі.

“Комунальники” намагаються якнайшвидше відремонтувати прорив, але незаконні МАФи стають на заваді робочому процесу. Тож, проводиться демонтаж самовільної забудови (за попередніми даними, робітниками ринку), а потім фахівці “Миколаївводоканалу” проводять ремонт ділянки водомережі.

“Ситуація напружена: на одній із ділянок водомереж діаметром 500 мм!!! споруджені магазини (самовільна забудова)!!!, яких там не може бути апріорі… Загальний метраж труб, які треба замінити, поки не визначили, бо там розібрали тільки два магазини, а порив іде далі. Наші працівники обстежують: можливо, доведеться ще розбирати самовільну забудову”, – відповіли на запит редакції Кorabelov.info в пресслужбі “Миколаївводоканалу“.

Як зазначають на комунальному підприємстві, руйнування відбулось далі по колектору, а не в тому місці, де його проривало в 2019 році (тоді повідомлялося: “Рынок “Феникс” в Корабельном районе будет демонтирован из-за аварии на канализационном коллекторе“).

“Зношені комунікації, хоч водомережі, хоч каналізаційні, руйнуються, аби ми тільки встигали їх ремонтувати”, – коментують поточну ситуацію в районі представники “Миколаївводоканалу“.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button