Суспільство

Під наркозом: стоматологи в Миколаєві безкоштовно допоможуть особливим дітям

Кабінет оснащений сучасним стоматологічним та анестезіологічним обладнанням

Цей материал також доступний

У Миколаєві на базі стоматологічного відділення №2 (пр. Центральний, 69/1) міської лікарні №5 відкрився спеціалізований кабінет для надання безкоштовної стоматологічної допомоги дітям з особливими потребами віком до 18 років, – повідомляє Миколаївська міська рада.

Унікальність цього кабінету полягає в тому, що лікування проводиться під загальним наркозом, що дозволяє максимально комфортно і безпечно лікувати маленьких пацієнтів, які потребують особливого підходу.

Кабінет оснащений сучасним стоматологічним та анестезіологічним обладнанням, а також новітніми матеріалами для проведення якісних стоматологічних процедур. Лікування здійснюють досвідчені дитячі стоматологи-терапевти та стоматологи-хірурги у співпраці з висококваліфікованими дитячими лікарями-анестезіологами.

Перед лікуванням проводиться стоматологічний огляд та консультація лікаря-анестезіолога для визначення необхідного плану лікування і підбору методів анестезії. Запис на прийом здійснюється за попереднім записом, що забезпечує зручний графік і уникнення черг.

Усі умови створені для того, щоб діти з особливими потребами відчували себе безпечно під час лікування, а їхні батьки були впевнені у високій якості наданої допомоги.

З питаннями можна звертатися до завідувачки стоматологічного відділення Любові Василівни Чернишової за телефоном: 0685519368.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
До лікарні Корабельного району приєднують стоматологію, розташовану в центрі Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button