Суспільство

Чиновники міськради перевірили самих себе і не знайшли порушень в гуманітарній допомозі

"Немає порушень!" — кажуть чиновники, що перевіряли колег

Цей материал також доступний

Департаментом внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції впродовж ІІ кварталу 2024 року проведено серію перевірок щодо використання гуманітарної та благодійної допомоги, отриманої від Миколаївської міської ради та її структур. З січня по квітень 2024 року до Миколаєва надійшло чимало допомоги у вигляді обладнання, комп’ютерної техніки, генераторів, транспортних засобів та будівельних матеріалів. Для забезпечення прозорості процесу, інспектори департаменту здійснили 36 виїзних перевірок, що охопили 11 структурних підрозділів виконкому та 25 комунальних підприємств.

У ході перевірок перевірялися умови зберігання, облік та фактичне використання допомоги. Станом на тепер, департамент не зафіксував жодних порушень чи зловживань у поводженні з гуманітарною допомогою.

З липня 2023 року контроль за використанням допомоги відбувається на постійній основі. Здійснюється фотофіксація, контроль виконаних робіт та послуг, складання первинних документів, а також звітування до спеціального штабу. Інформацію про отриману та використану гуманітарну допомогу можна знайти на офіційному сайті: mykolaivaid.mkrada.gov.ua.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button