Пригоди

Облив бензином своїх батьків та підпалив їхні будинки - мешканця Галицинівської ОТГ затримано

За скоєне фігуранту загрожує до 15 років ув’язнення

Цей материал також доступний

Ввечері 19 вересня 2024 року поліція Миколаївського району отримала тривожний виклик із села Прибузьке Галицинівської ОТГ. Місцева мешканка повідомила, що її 32-річний син підпалив три будинки, які належать їхній родині.

Про це 21 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Як з’ясувалося, трагедія стала наслідком конфлікту, що виник між підозрюваним і його батьками. Під час сварки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік напав на батьків із палицею, завдавши їм ударів. Однак це було не все: розлючений зловмисник облив їх бензином та намагався підпалити. На щастя, потерпілим вдалося втекти.

Натомість, залишившись на місці, чоловік продовжив свої злочинні дії — облив пальним і підпалив три житлові будинки, що належали його родині. Пожежа могла призвести до повного знищення будинків, але завдяки оперативним діям рятувальників її вдалося загасити.

Поліція швидко зреагувала на інцидент, і після низки оперативно-розшукових заходів зловмисника вдалося розшукати. Він переховувався у покинутій будівлі сільського гаража. Слідчі затримали його за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловік не зміг пояснити свої дії, і наразі очікуються результати медичного освідування, яке може дати відповідь на питання щодо його психічного та фізичного стану.

Підозрюваному вже оголосили про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Його звинувачують у замаху на вбивство двох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115) та умисному знищенні або пошкодженні майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194). За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Найближчим часом суд має обрати запобіжний захід для підозрюваного. Триває досудове розслідування, яке має встановити всі деталі цієї трагічної події.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button