Пригоди

Разом працювали і п'яніли: мешканець Миколаївщини збив машиною свого батька - той помер в реанімації

Досудове розслідування триває

Цей материал також доступний

16 вересня 2024 року до відділення поліції №1 Баштанського районного відділу надійшло повідомлення про те, що до Новобузької лікарні в Миколаївській області госпіталізували 67-річного мешканця одного із сіл громади з чисельними тілесними ушкодженнями, які він отримав внаслідок ДТП. Згодом чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні.

На місці події поліцейські з’ясували, що автопригода сталась неподалік села Ганнівка Софіївської громади. 37-річний місцевий житель, перебуваючи на автомобілі Mercedes-Benz Vito, разом із батьком виконували роботи на полі, під час яких вживали спиртні напої.

Водій сів за кермо, не переконавшись у безпеці маневру, став здійснювати рух заднім ходом. Не помітивши батька, який знаходився позаду машини, здійснив наїзд на нього. Після чого відвіз батька до лікарні.

За результатами освідування у водія виявили 1,45 проміле алкоголю.

37-річного водія слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Нині поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди. Досудове розслідування триває, – повідомили в поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button