Пригоди

76-річний екс-ректор збив жінку на пішохідному переході у Миколаєві

Потерпіла отримала серйозні травми

Цей материал також доступний

В понеділок, 9 вересня, у центрі Миколаєва, на перехресті вулиць Велика Морська та Нікольська, сталася серйозна ДТП. Автомобіль Mazda CX-7, яким керував 76-річний колишній ректор Миколаївського національного університету імені Сухомлинського Валерій Будак, збив жінку на пішохідному переході.

Машина повертала з вул. Нікольської на Велику Морську і наїхала на 58-річну пішохідку, яка переходила дорогу по регульованому переходу. За попередніми даними, водій не помітив жінку, тому авто не просто збило її, а й переїхало.

В результаті інциденту потерпіла отримала серйозні травми, зокрема перелом тазу, і була госпіталізована. Її стан лікарі оцінюють як важкий.

Водій автомобіля, екс-ректор Валерій Будак, пройшов експертизу на стан алкогольного сп’яніння та співпрацює зі слідчими на місці події. Варто зазначити, що автомобіль є службовим, і зазвичай пан Будак користується послугами водія. Однак цього дня він був змушений сісти за кермо через те, що водій захворів.

Поліція вже почала розслідування за статтею 286 ККУкраїни, яка передбачає відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що спричинили тяжке тілесне ушкодження.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button