Пригоди

Жахлива розв'язка: військовослужбовець із ревнощів убив співмешканку у Миколаєві

Ревнощі, алкоголь і трагедія: військовослужбовець убив свою співмешканку у Миколаєві

Цей материал також доступний

В кінці серпня 2024 року в Миколаєві сталося жахливе вбивство: військовослужбовець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів позбавив життя свою співмешканку. Про це повідомляє прес-служба Центрального районного суду Миколаєва.

За даними слідства, наприкінці серпня пара розпивала алкоголь у квартирі, що стала місцем трагедії. Раптовий конфлікт на ґрунті ревнощів переріс у насильство – чоловік штовхнув жінку на ліжко, а потім накинув на її шию поясний ремінь. Стиснувши ремінь, він позбавив її життя.

У суді підозрюваний визнав свою провину. Його захисник підтримав позицію клієнта, не заперечуючи проти задоволення клопотання.

До того ж, військовослужбовець перебуває під досудовим розслідуванням за факт самовільного залишення військової частини, що було зафіксовано у травні цього року.

З урахуванням серйозності злочину та відсутності у підозрюваного міцних соціальних зв’язків, слідчий суддя Олеся Демінська ухвалила рішення про тримання його під вартою в умовах гауптвахти без можливості внесення застави.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button