ПригодиТема дня

Двох розбійників затримали у Миколаєві. Молодики за кілька годин вчинили два напади

Спочатку винесли товар із магазину, а потім відібрали навушники у перехожого

Цей материал також доступний

20 серпня 2024 року вдень на спецлінію 102 протягом години надійшло два повідомлення про розбійні напади. Продавчиня одного з магазинів повідомила, що двоє невідомих чоловіків увійшли до крамниці та поклали товар у свій рюкзак. Погрожуючи продавчині ножем, втекли, коли вона вимагала розрахунку за “слабоалкоголку”.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, також надійшло повідомлення від 17-річного хлопця, який розповів, що двоє перехожих на одній з вулиць міста погрожували йому ножем, завдали тілесних ушкоджень і відібрали навушники.

Згідно з наявними прикметами, наряд управління поліції охорони швидко розшукав зловмисників і доставив їх до відділення поліції. Ними виявилися місцеві жителі віком 23 і 27 років, які вже мали попередній кримінальний досвід у подібних злочинах.

Магазин який пограбували зловмисники
Магазин, який пограбували зловмисники

Слідчі затримали підозрюваних за статтею 208 КПК України та оголосили їм підозру за розбій під час воєнного стану (стаття 187 КК України). Покаранням за це може бути до 15 років в’язниці з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про те, який запобіжний захід застосувати до них.

Поліцейські тепер перевіряють, чи причетні підозрювані до інших подібних злочинів. Досудове розслідування продовжується.

Ніж яким погрожували

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Морду не треба закривати, тому що маємо знати , хто може напасти зненацька, то будемо насторожє

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button