Суспільство

Мешканці Корабельного району збирають кошти на авто для ЗСУ

Приєднуйтеся, домогайте наближенню перемоги України над ворогом!

Цей материал також доступний

Терміновий збір на авто для ЗСУ оголосила директорка Миколаївської гімназії №29 (колишньої школи №29, розташованої в Корабельному районі) Лариса Грицюк.

Від наявності якісних автівок залежить швидкість та оперативність виконання завдань зі знищення ворога, доставки необхідних речей та боєприпасів, мобільність пересування, а також порятунок власних життів та евакуація поранених побратимів.

“Друзі! Оголошено збір коштів на авто та антидронову систему для захисників зі 154 окремої механізованої бригади ЗСУ. Потреба пов’язана з виконанням спеціальних завдань на лінії оборони. Маємо за мету зібрати 400 000 грн. Тож, звертаємося до всіх, хто може допомогти будь-якою сумою! Обов’язково прозвітуємо! Разом – ми сила!”, – пише Лариса Анатоліївна на своїй сторінці у “Фейсбук”.

“Маю велику надію на наших випускників, доля яких розкидала по всіх країнах світу! Допоможемо нашим військовим! Наближаємо перемогу України разом, збережемо життя наших воїнів!”, – додала небайдужа педагогиня.

Посилання на монобанку:
Карта ПриватБанку:
4149499802524239

“Долучайся до збору! Саме твій донат допоможе із придбанням автомобілей для захисників України та наблизить нашу спільну перемогу!”, – звертається Лариса Грицюк, мати воїна-захисника, до усіх небайдужих.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button