Суспільство

Десь половина містян не платять за послуги "Миколаївводоканала" - КП лякає закриттям

"Ця інформація – це розпач та застереження одночасно", - зазначають на КП

Цей материал також доступний

За даними міського комунального підприємства “Миколаївводоканал”, станом на 31 липня 2024 року, не сплатили за послугу водопостачання та водовідведення 83319 абонентів, що складає 45% із майже 186000 користувачів.

З початку року загальна заборгованість споживачів перед підприємством досягла 248 млн 604 тис. гривень. І кожного місяця цей борг зростає. Лише за липень він збільшився на 672 тисячі.

Ці цифри, ця інформація – це розпач та застереження одночасно. Якщо ситуація не зміниться, підприємство опиниться на межі закриття. Сподіваємось, що ніхто не прагне, щоб в якийсь момент підприємство зупинилось через борги, а місто залишилось без води та водовідведення, і настав той колапс, про який мріяли загарбники, розбомбивши наш водогін?”, – звернулися на МКП до мешканців Миколаєва.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. За таку гидку воду, що тече з наших кранів, ви хочете такі гроші щоб люди платили???

  2. Це називається форс-мажор ….. у країні війна ,закони НЕ ДіЮТЬ…. Вам постачають у дім не ту воду, яка повинна бути за вашим контрактом з водоканалом … от така біда малята

  3. Не кошмарьте народ во время войны.Вы ни копейки не вложили , всё Дания предоставила бесплатно,вам не стыдно за воду с речки деньги брать у людей.

  4. Нас просто заставляют покупать некачественные услуги ! Я воду покупаю .так как пить со скважин невозможно она очень ГОРЬКАЯ !

  5. Даже не могу понять насколько повысили услуги ЖКХ ! ???? В такое тяжкое и душевно волнительное время для народа Тащить людей в долговую яму -----это надо еще и уметь или не иметь ДУШИ !!!!ПЕРЕСЧИТАЙТЕ ТАРИФЫ !!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button