ПригодиТема дня

Глобальний ІТ-збій: проблеми з Windows, банками, Новою поштою, Vodafone, затримки в аеропортах...

Цей збій вплинув на безліч компаній по всьому світу

Цей материал також доступний

19 липня 2024 року у світі стався масштабний ІТ-збій, спричинений проблемами взаємодії антивірусу Crowdstrike та Windows. – повідомляє Олег Гороховський, український бізнесмен і банкір, співзасновник компанії Fintech Band та проєктів Monobank і британського Koto. Цей збій вплинув на безліч компаній у світі. Користувачі Windows по всьому світу стикаються з помилкою BSOD (синій “екран смерті”) на своїх екранах.

Компанія “Нова Пошта” оприлюднила заяву щодо технічного збою в роботі системи обслуговування клієнтів:

“У звʼязку із деякими програмними оновленнями стався технічний збій в роботі системи із обслуговування клієнтів. Причини вже зʼясовані. Роботу буде відновлено найближчим часом. Як тільки піднімемось – обовʼязково проінформуємо”.

Стало відомо, що у США, Іспанії та Німеччині виникли проблеми з аеропортами, що призвело до затримок рейсів. Авіакомпанії American Airlines, United Airlines та Delta Airlines тимчасово заборонили зліт своїх літаків через глобальні проблеми зі зв’язком, повідомляє управління цивільної авіації США.

Також стало відомо, що McDonald’s Японії зупиняє роботу своїх магазинів по всій країні через збій систем. Про це повідомляє Bloomberg.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button