Суспільство

Кандидат у нардепи від Корабельного району став омбудсменом Миколаївщини

Дмитро Лубінець, омбудсмен України, призначив своїм представником у Миколаївській області Спартака Гукасяна. У минулому посадовець очолював Вознесенську районну раду з 2020 по 2024 рік. Призначення відбулося в рамках програми відкриття регіональних центрів захисту прав людини.

Омбудсман Дмитро Лубінець:

“Мій представник юридично нічим не відрізняється від мене за одним лише виключенням — я виконую свій мандат на підставі Конституції України, профільного закону України, на території всієї України і навіть її межами, де б громадянин України не перебував. Мій оригінальний представник робить ту ж роботу, має ті ж повноваження на території області”.

Що відомо про Спартака Гукасяна

Спартак Гукасян народився 17 липня 1984 року в місті Баку, Азербайджан, є громадянином України. Згідно з даними аналітичної онлайн-системи YouControl, Гукасян є керівником Первинної профспілкової організації представників торгівлі у Миколаєві, учасником громадських організацій “Розум” і “Молодь Жовтневщини”.

У 2015 році висувався до Миколаївської міськради від партії “Громадянська пропозиція”, а у 2019 самовисувався до Верховної Ради України від Корабельного району. В обох випадках не був обраним. У 2020 році балотувався у депутати і пройшов до Вознесенської районної ради від “Слуги народу”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button