Пригоди

На пішохідному переході в Миколаєві «Лексус» збив 12-річного хлопчика

Дитина переходила вулицю через пішохідний перехід, коли світлофор не працював

Цей материал також доступний

Вечері 10 липня 2024 року в Миколаєві, на перехресті проспекту Миру та вулиці Театральної, автомобіль Lexus RX 350 скоїв наїзд на дитину, яка перетинала дорогу через пішохідний перехід. Про це повідомили «Новини-N».

«Лексус» їхав по проспекту Миру з боку вул. Південної у напрямку площі Перемоги. На перехресті автомобіль збив 12-річного хлопчика, який переходив вулицю через пішохідний перехід (коли світлофор на регульованому переході був вимкнений) і рухався з правого боку ліворуч по ходу руху авто.

Швидка допомога відвезла потерпілого з місця події; наразі інформація про його стан відсутня.

Дитина переходила дорогу коли світлофор не працював

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Якби штрафы були як в Європі, то поважали б пішоходів обережно їздили, менше було аварій

  2. Sergey Neechay ну,не скажіть. У Вільнюсі люди ,на пішохідний перехід, просто вискакають,вибігають, а скільки їх вилітає на самокатах зі швидкістю 40 км і нікого не збивають.

  3. Sergey Neechay 31 людина на всю країну!!!! Пам'ятаю,був у Миколаєві такий час,коли за 3 чи 4 місяці 13 смертей було,декілька з них такі,що людей переходивших на зелене світло збили. Зараз ситуація стала ще гіршою. А якщо взяти всю країну,то там і тисячею не обійдеться,нажаль. А якби в Україні пішоходи поводились так як у Вільнюсі (кажу лише за це місто,тому що в інших не проживала) то кожен другий був би збитий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button