Суспільство

Відзнаки за відданість: Миколаївський зоопарк нагородив своїх кращих працівників

Найвища нагорода зоопарку – орден імені Миколи Леонтовича

Цей материал також доступний

10 липня 2024 року в Миколаївському зоопарку два співробітники отримали найвищу нагороду – орден імені Миколи Леонтовича. Це відзнаки отримали завідувач відділом орнітології Сергій Миколайович Доновий та робітниця з догляду за тваринами відділу копитних і хоботних тварин Світлана Павлівна Могілевиць .

Сергій Миколайович Доновий працює в Миколаївському зоопарку з 1998 року. Він спеціалізується на організації експозицій рідкісних видів птахів, їх розведенні та покращенні якості колекції тварин відділу. Під його керівництвом було отримано потомство таких рідкісних видів, як орлан білоплечий, кромкач кафрський, пелікан рожевий та інші.

Світлана Павлівна Могілевиць має понад 30-річний стаж роботи в зоопарку. Протягом цього часу вона засвоїла всі нюанси і особливості роботи відділу, активно брала участь у штучному вирощуванні молодняку та навчила велику кількість нових працівників.

“Співробітники зоопарку Доновий Сергій Миколайович та Могілевиць Світлана Павлівна є професіоналами своєї справи, багато зробили для розвитку Миколаївського зоопарку і для збереження світу тварин. Ми вітаємо лауреатів з почесною нагородою і бажаємо їм довгих плідних років праці та успіхів!”,- зазначила адміністрація зоопарку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button