Суспільство

Транспортна криза у Миколаєві: сотні автобусів - без водіїв

На підприємстві "Миколаївпастранс" не вистачає 100 водіїв: нові автобуси чекають на маршрути

Цей материал також доступний

В.о. директора КП “Миколаївпастранс” Ігор Кушнір заявив, що для повноцінного функціонування всієї наявної техніки на підприємстві не вистачає ще 100 водіїв. Про це він розповів в інтерв’ю ТРК “МАРТ“.

На початку війни підприємство передало три автобуси МАЗ для потреб ЗСУ. Однак, за час війни автопарк “Миколаївпастранс” поповнився на 43 одиниці транспорту, серед яких великі автобуси.

— “Транспорт ми отримали від Франції, Німеччини, Польщі, Норвегії, Чехії, благодійних фондів, приватних підприємців та інших. Серед найбільшої допомоги – це 12 автобусів від Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) за фінансової підтримки Уряду Данії,” – зазначив Ігор Кушнір.

Він також звернув увагу на проблему нестачі кадрів, оскільки на фронт було мобілізовано дев’ять співробітників підприємства, які зараз служать в ЗСУ.

— “Щоб залучити всі автобуси нам потрібно ще 100 водіїв. Зараз ‘Миколаївпастранс‘ розробляють алгоритм та проєкт договору по навчанню водіїв та водійок на категорію D. Поки що анонс ми не даємо, але просимо містян звертатися до нас за телефоном, на електронну адресу або у Фейсбуке за детальною інформацією,” – додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button