СуспільствоТема дня

Дружина віцемера Миколаєва хизується брендовими речами і ювеліркою під час війни

Брендовий шопінг під час війни: як живе дружина віцемера Миколаєва

Цей материал також доступний

Юлія Коренєва, дружина віце-мера Миколаєва Сергія Коренєва, відповідального за відбудову міста, активно демонструє у соцмережах своє розкішне життя, подорожуючи світом і купуючи дорогі брендові речі. Розслідування Nikcenter виявило безліч фактів, що викликають обурення у громадськості.

Життя в розкоші

З початку повномасштабного вторгнення Юлія Коренєва відвідала щонайменше 11 країн, серед яких Франція, Італія, Кіпр, Танзанія та інші. В одній з останніх подорожей до Балі її супроводжувала дружина міського голови Олександра Сєнкевича. Під час цієї поїздки Юлія демонструвала відео з брендовим шопінгом, включаючи пакунки Gucci та Victoria’s Secret.

Пряма мова Юлії Коренєвої:

«Це я довго чекала пересадки і купила собі трошки подарунків.»

На її сторінках у соціальних мережах можна побачити й інші брендові речі, серед яких сумочка Miu Miu, вартість якої, за оцінками журналу W, становить понад 150 000 грн.

Коштовності та брендові речі

Юлія Коренєва демонструє не лише подорожі, а й коштовності, серед яких браслети та каблучки Cartier. Вартість цих прикрас може сягати десятків тисяч євро, що викликає питання щодо джерел доходів родини.

Пряма мова Юлії Коренєвої:

«Я считаю, что мне вообще очень вот такая жизнь идет. Думаете, так виглядає Instagram популярного блогера? Все це демонструє у своїх соцмережах дружина миколаївського чиновника, призначеного відповідальним за відбудову міста.»

Зокрема, вартість одного браслету Cartier може становити від 4 000 до 17 000 євро, а браслету-цвяха – до 25 000 євро. Каблучки можуть коштувати до 5 000 євро.

Проблеми з деклараціями

Згідно з офіційними деклараціями Сергія Коренєва, жодні дорогі покупки його дружини не зазначені. Сам Сергій заперечує спільне господарство з Юлією вже понад два роки.

Пряма мова Сергія Коренєва:

«Вона заробляє на це самостійно. Я не веду спільного господарства зі своєю дружиною, оскільки з нею не проживаю вже більше ніж два роки.»

У той же час, громадськість вже звертала увагу на недеклароване майно чиновника, включаючи автомобіль Lexus, який офіційно належить матері Юлії Коренєвої і з’являється у її Instagram.

Пряма мова Юлії Коренєвої:

«А що я взагалі маю відповідати вам на ці питання? Ну ви дружина посадовця, а по-друге, а звідки ви взяли, що це оригінал? Ну ви відмічаєте на у своїх публікаціях оригінальну сторінку Cartier. Я можу в своєму Instagram писати і робити все, що я захочу. До побачення.»

Фінансові питання

Нагадаємо, що Юлія Коренєва працює психологом у Національному університеті кораблебудування та отримує скромну зарплату викладача. Вона веде запис на консультації з психології, а підприємницькою діяльністю почала займатися лише торік. За півроку її заробіток від цього склав трохи більше 15 000 грн.

Пряма мова Сергія Коренєва:

«Вона заробляє самостійно. Я навіть не знаю, що вона має таких прикрас і в неї дороговартісних прикрас. Все те, що робить моя дружина, вона заробляє на це самостійно.»

Нерухомість родини

Крім розкішного життя, в Інстаграмі Юлії Коренєвої можна побачити автомобіль Lexus RC350 2015 року випуску, який офіційно належить її матері, Олені Паршенко, 65 років. Вартість такого автомобіля становить близько 1 мільйона гривень.

У 2020 році батьки Юлії Коренєвої, Олена та Петро Паршенко, придбали маєток у Миколаєві. Загальна площа їхнього будинку на узбережжі річки складає більше 500 м². Вартість приватних осель у цьому мікрорайоні із трохи меншою площею сягає 10 мільйонів гривень.

Батько Юлії Коренєвої має бізнес – компанію Софія, що займається діяльністю ресторанів, а також є фізичною особою-підприємцем (ФОП). Згідно з даними аналітичної системи YouControl, у 2018-2019 роках компанія не мала значного прибутку, а дохід від ФОП був обмежений річним лімітом у майже 8 мільйонів гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

14 комментариев

  1. Воюем дальше , как говорят за свои земли , дома , семьи ! Только кто это кричит не собирается учавствовать в этом всем !

    1. Кому война,а кому мать родна.народ пустт гибнет а эти мрази ржут.жаль что у нас только за мову глотку драть могут.страшно смотреть что делается.пацаны гибнут а быкота в Одессе мужиков избивает и в бусы заталкивает.понаехало.хотя бы мразина не хвасталась.так и в рыло дать хочется.самая задрипаная область.а ворюги высшей марки.

  2. А жену вице мера на фронт не надо.... Она все таки медик как это правильно сказать.... На Бали вкуснее........

  3. Ось і компромат, а також відповідь чи працює правосуддя. Ці суки ще довго будуть над нами знущатися.

  4. Ось і компромат, а також відповідь чи працює правосуддя. Ці суки ще довго будуть над нами знущатися.

  5. Натирив жонці на щасливе життя,а тепер він не веде спільного побуту. А це що,звільняє від відповідальності? У нас у місті усі чиновники-бідні канцелярські щури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button