Пригоди

"Я тебе породив - я тебе і...": мешканець Миколаївщини мало не вбив 18-річного сина

Слідчі затримали 45-річного зловмисника

Цей материал також доступний

Ввечері 4 липня 2024 року до чергової частини Вознесенського районного управління поліції надійшло повідомлення від медичної служби про те, що до них доставили молодого чоловіка із серйозною травмою голови.

Головне управління Національної поліції в Миколаївській області повідомило, що під час проведення слідчо-оперативних заходів встановлено, що 18-річний потерпілий отримав серйозні тілесні ушкодження внаслідок конфлікту зі своїм батьком. У ході сварки батько застосував металеву ніжку від стільця проти свого сина.

Хлопця з місця події забрала швидка допомога, і наразі його стан оцінюється як тяжкий. Поліцейські вилучили матеріальні докази та направили їх на проведення експертних висновків.

Слідчі затримали 45-річного зловмисника за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками умисного тяжкого тілесного ушкодження згідно з частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмиснику, якому повідомили про підозру під керівництвом Вознесенської окружної прокуратури, загрожує до 8 років позбавлення волі.

Суд найближчим часом розглядатиме питання про застосування запобіжного заходу до зловмисника. Досудове розслідування продовжується.

18-річний потерпілий отримав серйозні тілесні ушкодження

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button