ЕкономікаСуспільствоТема дня

Націоналізований "МГЗ" відвідав голова Фонду державного майна

Два Віталія: Коваль та Кім взялися за відновлення МГЗ. Фото

Цей материал також доступний

Віталій Коваль, голова Фонду державного майна України, разом з командою регіонального відділення та головою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом відвідали націоналізоване підприємство “Миколаївський глиноземний завод”. Це підприємство раніше належало підсанкційному російському олігарху Олегу Дерипасці і було передано до Фонду державного майна України рішенням Вищого антикорупційного суду (ВАКС).

Віталій Коваль зазначив:

“Рішенням ВАКС завод передано до Фонду державного майна України. Наша основна мета – стабілізувати ситуацію, як всередині підприємства, так і навколо нього. Ми заслухали керівництво, ознайомилися з проблемними питаннями. Особисто переконався, що завод у хорошому стані, адже усе технологічне обладнання збережене. Особлива увага тут приділяється екологічній сфері. Разом створюємо умови, щоб відновити цю галузь у найкоротші терміни.”

Візит на завод включав огляд виробничих потужностей, зустрічі з керівництвом та обговорення нагальних проблем і планів на майбутнє. Віталій Кім підкреслив важливість відновлення виробництва для економіки регіону та країни в цілому.

Ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. А вот и хозяева об'явились ....а вы продолжайте посылать своих детей на войну

    1. Anna Chelyadinskaya Дуже хочеш бути хазяйкою - викупи завод. Каркати на вітер, звісно легше.

  2. Смотрели, где зернохранилища ставить. Это максимум, на что способны эти деятели.
    Неужели не понятно?

  3. В цьому місті якщо щось стало вже не відновлюється, а трощится і пиздится, а во всьому виновати попередники. До прикладу і Кульбакенске водосховище теж почистили 🙂

  4. Віктор Попозогло .а вы продолжайте молчать и слушать сказки о светлом будущем

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button