Суспільство

Данія готова врятувати Миколаїв від енергетичної кризи

Надзвичайний та Повноважний Посол Данії відвідав Миколаїв з робочим візитом

Цей материал також доступний

У четвер, 4 липня, до Миколаєва з робочим візитом прибув Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Оле Єгберг Міккельсен та керівник Офісу Посольства Королівства Данія у Миколаєві Якоб Хансен.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

Зустріч з керівництвом області

В рамках візиту відбулася зустріч із начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом, його заступником Миколою Мариновим та позаштатним радником першого заступника начальника ОВ Дмитром Тарасенком.

Сторони обговорили нагальні питання щодо підготовки регіону до нового опалювального сезону. Зокрема, закупівлю додаткових джерел генерації електричної та теплової енергії, палива тощо.

Пряма мова Віталія Кіма

«Невідомо, скільки ще ракетних атак ворог може завдати енергетичній інфраструктурі нашої країни. Але одним із наших пріоритетних завдань зараз є забезпечення мешканців області всім необхідним для їх повноцінної життєдіяльності в зимовий період», — наголосив Віталій Кім.

Запевнення данської сторони

Зі свого боку Оле Єгберг Міккельсен запевнив про готовність Уряду Данії до посилення можливостей області та оперативного реагування на обґрунтовані потреби її мешканців у цьому напрямі.

Обговорення подальших кроків

Також учасники зустрічі обговорили шляхи вдосконалення діяльності Агентства регіонального розвитку Миколаївщини, яке є ефективним майданчиком для повоєнного відновлення громад та регіону загалом шляхом об’єднання зусиль місцевих органів влади, бізнесу та партнерів. Крім того, розглянули питання доступних шляхів кредитування для підтримки бізнесу в області, що відіграє важливу роль у забезпеченні економічного потенціалу Миколаївщини.

Раніше писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

14 комментариев

    1. Віра Васильова кипячіння не поможе я з водой тому що я не в Ніко а люди платять як за золото тіки з каналюги

  1. Смертник на футболці мабуть Штурмовик,наше обслуговування вже паплюжить Воїнів Козаків....

  2. Як де гроші там і кім фоткається! А чи буде так ніхто не знає, бо гроші дуже липкі!!!

  3. Вова Павленко А Ви що без води, кім сказав Що вода в нас краща за якістю чим в Європі!!!Це в водогоні І можна пити і варити їсти, тільки забула що для пиття треба кип"ятити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button