Суспільство

"Миколаївобленерго" просить мешканців спинити хвилю негативу в свій бік і згадати про справжніх винуватців відключень

Також в АТ затвердили, що зі свого боку намагаються рівномірно розподілити години відключень

Цей материал також доступний

АТ “Миколаївобленерго” 3 липня 2024 року звернулися до мешканців регіону:

“Друзі! Розуміємо, скільки сум’ятиці та незручностей спричиняють відключення електроенергії, втім, нагадуємо, що це вимушений захід, до якого вдаються українські енергетики для збереження енергосистеми.

Дані відключення не вигідні та не зручні нікому з українців, проте необхідні – і необхідність цю, на жаль, нам поки що диктує ворог“, – підкреслили у повідомленні акціонерного товариства.

Вони також зазначили, що зі свого боку намагаються рівномірно розподілити години відключень, виходячи з тих обсягів, що їм доводить НЕК “Укренерго”.

“Потрібно розуміти, що оператори системи розподілу, зокрема і Миколаївобленерго В ПЕРШУ ЧЕРГУ ЗАЦІКАВЛЕНІ В ТОМУ, АБИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ВАМ РОЗПОДІЛЯЛАСЯ МАКСИМАЛЬНО! Адже від цього безпосередньо залежать, чи матимемо ми кошти на відновлення та реконструкцію мереж”, – додали в компанії.

“Миколаївобленерго” намагається оперативно інформувати щодо прогнозів відключень та змін, які виникають у процесі, не зважаючи на хвилю негативного сприйняття мешканцями цієї інформації. До речі, ця хвиля росте з кожним днем…

Будь ласка, не “ведіться” на спроби відвести увагу від справжніх винуватців того, що відбувається – ворогів, що підступно та систематично нищать енергоінфраструктуру з 24 лютого 2022 року, натомість спрямувавши агресію на “ближнього” – інших споживачів чи нас, енергетиків, які працюють, не покладаючи рук, аби забезпечити роботу енергосистеми, відремонтувати зруйновані енергетичні об’єкти та не дати агресору остаточно позбавити нас світла”, – просять в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

16 комментариев

  1. Не хрен продавать электроэнергию в Европу, лишая Украинцев на полноценную жизнь в условиях войны. Хватит вешать лапшу на уши людям.

    1. Курак Евгений долбоеб это ты. И с какого хера, мне тыкаешь ? Малолетка обоссаная ?

  2. Туфта очередная, нельзя давать людям свет по 3 часа в рабочее время, говно власть делает с людей рабов и по прихоти что хотят то и делают.

    1. В Южноукраинске по 12 часов без света,при том,что рлиты электрические .оперативный персонал поесть даже не может нормально.город атомщиков.позтрище.

  3. Нас оставляют без света, а продают за бугор тоже враги?Тут свои враги деньги отмывают!!!!

  4. Все добре , але де графік на сьогодні 4липня? Я встала раненько щоб запланувати прання, а графіка немає, напишіть будь ласка!!!

  5. Все було б добре, якщо графік, був графіком з відповідними годинами. Якщо з 4.00 до 6.00, а не до 7.00 , а може і дрше😡😡😡

  6. Мало хто ще встановив сонячні батареї,народові не вистачає,а ближні країни то святе

  7. А тарифи россіяни підняли з якого [censored] [censored] 1300 за світло коли його [censored] немає довбні??? [censored] ідіть

  8. Де логіка? Бо коли в якомусь регіоні нема порушена система,то логічно,що там не споживається енергія і іншим повинно йти більше,навіть в тяжкі минулі роки лагодили терміново і ми всі пишались ДТЕК,в нас же система централізована. Зменшіть зарплати та премії чиновникам та депутатам і на ці гроші закупіть на заході. Міністра енергетики у відставку,бо не може впоратись з обов'язками,крім маніпуляцій з графіками нічого не міняється Геть з посади! Куди поділись генератори на міоіард гривень,що закуплені минулого року і здатні освітлювати ціле місто? Де,га? Досить вішати локшину на вуха,бо Миколаїв це тільки початок нас готують до миру з РФ. Зустрічі з орбаном,а про які зустрічі ми ще не знаємо?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button