Тема дня

Пожежа в Корабельному: постраждала госпспоруда і генератор

Усього на ліквідацію пожеж ДСНС викликало 142 вогнеборців і 36 одиниць техніки

Цей материал також доступний

Учора, 30 червня 2024 року, пожежно-рятувальні служби Миколаївської області втручалися у гасіння 32 пожеж: 25 на відкритих територіях, 1 у зернових полях, 5 в житлових будинках, 1 на транспорті і 1 на об’єкті.

За даними Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, вогонь охопив відкриті території у різних громадах і містах, зокрема у Миколаївському районі (Степівська, Куцурубська, Чорноморська, Костянтинівська, Мішково-Погорілівська, Широківська, Новоодеська, Сухоєланецька), Первомайському районі (Мигіївська, Арбузинська, Благодатненська), Вознесенському районі (Веселинівська, Єланецька), Баштанському районі (Казанківська, Горохівська, Новобузька), а також у містах Миколаєві, Вознесенську і Первомайську. Загальна площа пожеж перевищила 22 гектари.

На території Врадіївської територіальної громади горіла пшениця на площі 4 гектари. Пожежні бригади вживали заходів для захисту врожаю на полях загальною площею 30 гектарів.

ДСНС загасили пожежу в полі

У Новоодеській територіальній громаді двічі зафіксовані випадки випалювання стерні на полях. Також сталася пожежа вантажного автомобіля Renault Premium площею 10 квадратних метрів внаслідок сухостою.

Тричі вогонь з сухої рослинності перекинувся на приватний сектор, де займався житловою та господарчою забудовою. У селі Зайчевське Мішково-Погорілівської територіальної громади вогонь охопив житловий будинок, господарську споруду та літню кухню з загальною площею 250 квадратних метрів.

У Інгульському районі Миколаєва вдалося припинити пожежу в торговельному кіоску площею 40 квадратних метрів, ймовірною причиною її виникнення було коротке замикання електричних проводів.

У Корабельному районі Миколаєва сталася пожежа, під час якої постраждала господарська споруда та генератор, на площі 20 квадратних метрів.

В місті Первомайськ рятувальники успішно приборкали загоряння автомобіля ВАЗ 2121 “Нива” на площі 2 квадратних метри.

Усього на ліквідацію пожеж ДСНС викликало 142 вогнеборців і 36 одиниць техніки. Місцеві пожежні охорони, зокрема «Широколанівка», «Степове», «Олександрівське», «Бузьке», «Гур’ївка», а також місцева пожежна команда «Миколаївка», додатково залучали техніку приватних підприємств і фермерських господарств для оперативної реагування на виниклі ситуації.

До гасіння пожежі різну техніку

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button