Пригоди

Аварія на трасі біля Миколаєва: "Мазда" перекинулася, постраждала дитина

На трасі Н-11 біля села Михайло-Ларине зіткнулися Chevrolet Lacetti та Mazda CX-5: постраждали 4 людини

Цей материал також доступний

У суботу, 29 червня, приблизно о 13:20 на трасі Н-11 «Дніпро – Миколаїв», біля села Михайло-Ларине в Миколаївській області, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі Chevrolet Lacetti та Mazda CX-5.

“Біля урочища «Марʼївське» Баштанського району сталась ДТП за участі автомобілів Chevrolet (під керуванням 38-річного водія) та Mazda, за кермом якого також перебував 38-річний чоловік.

Внаслідок зіткнення автомобіль Mazda перекинувся. У результаті автопригоди обидва водії та троє пасажирів автомобіля Mazda, серед яких 8-річний хлопчик, із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доставлені до медичного закладу”, – повідомили в поліції.

За попередніми даними, автомобіль Chevrolet, який рухався з боку Миколаєва, почав повертати ліворуч у районі села Михайло-Ларине, не пропустивши при цьому автомобіль Mazda, що рухався зустрічною смугою. Внаслідок зіткнення обидва автомобілі вилетіли з дороги, а “Мазда” перекинулася на дах, – зазначає кореспондент «Новин-N».

Тож в результаті аварії постраждали чотири особи: водій Chevrolet, а також сім’я, яка їхала в “Мазді”: чоловік, жінка та дитина. Обидва автомобілі отримали значні механічні пошкодження.

На місці події працюють слідчі поліції та експерти, які встановлюють усі обставини ДТП.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button