Пригоди

На Миколаївщині пенсіонер збив 7-річну дівчинку і втік

Поліцейські Первомайська затримали водія

Цей материал також доступний

Про це повідомляє Первомайський районний відділ поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 22 червня на вул. Театральній у м. Первомайськ. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля ВАЗ-2101 збив 7-річну дівчинку, яка переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом, і втік з місця події.

Внаслідок аварії дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. За попередніми даними, її травми віднесені до категорії легких.

Пряма мова поліції:

“У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили автомобіль та особу водія, причетного до наїзду. Ним виявився 73-річний мешканець сусідньої області.”

Проти водія складено адміністративні матеріали за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: 122-4 «Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди», 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд або іншого майна», та ч. 1 ст. 126 «Управління транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування або не пред’явила їх для перевірки, або щодо якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button