Суспільство

Санітарні рейди: 13 протоколів і 28 попереджень мешканцям Корабельного району

Спеціалісти інспекції надали 28 попереджень домовласникам у приватному секторі

Цей материал також доступний

Протягом 18 – 20 червня 2024 року спеціалісти відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району провели ретельні рейди з метою перевірки санітарного стану вулиць приватного сектору. Про це повідомляє пресслужба райадміністрації.

Рейди охопили вулиці: Пшеницина, Кості Гордієнка, Княжа, Галицинівська, А. Лазарєва, Попеля, пров. Л. Українки, пров. Нахімова.

За результатами перевірок було виявлено низку порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті Миколаєві.

За підсумками рейдів було складено 13 адміністративних протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Протоколи передано на розгляд адміністративної комісії для визначення виду адміністративного стягнення.

Окрім адміністративних протоколів, спеціалісти інспекції надали 28 попереджень домовласникам. Проведено також роз’яснювальну роботу щодо: обов’язкової наявності договору на вивіз твердих побутових відходів (ТПВ), утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button