Суспільство

Миколаївщина серед лідерів за рівнем мобілізації, - Віталій Кім

Миколаївська область посідає провідні позиції в Україні за рівнем мобілізації, про що повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім. За його словами, всі питання, пов’язані з мобілізацією, перебувають під суворим контролем як представників правоохоронних органів, так і місцевої влади.

Пряма мова Віталія Кіма:

“Тісна взаємодія з органами місцевого самоврядування, підприємствами, закладами освіти, охорони здоров’я та іншими установами – продовжується. Спільними зусиллями масштабуємо роботу в правовому полі задля підтримки темпів нарощування військового резерву.”

Шахрайські схеми та боротьба з ними

Віталій Кім також наголосив на активному просуванні шахрайських схем, пов’язаних з уникненням мобілізації. Нещодавно співробітники СБУ та Нацполіції затримали на Миколаївщині двох підозрюваних, які займалися виготовленням фіктивних довідок ВЛК за значну грошову винагороду.

Пряма мова Віталія Кіма:

“Висловлюю подяку правоохоронцям за роботу та зазначаю, що за участь у подібних махінаціях відповідальність понесе кожен залучений.”

За підсумками наради, в Миколаївській ОВА прийняли ряд важливих рішень щодо подальшої взаємодії та співпраці у напрямку підвищення якості мобілізаційних процесів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Перекриваємо дороги та всіх підряд до військомату..ось така мобілізація.. тцк пройдуть за вас ВЛК , не хвилюйтеся, все відбудеться дуже швидко...на завтра в учбовий центр , а через неділю ви готовий боєць..

  2. Что же в этом хорошего? Война все равно закончится. Вопрос только в том, когда и какой ценой... и почему эту цену должны платить простые люди своим здоровьем и жизнями...(((

  3. Этот ставленник выполняет то что ему прикажет ОП или Ермак. Ему насрать на то , что не работают предприятия, нет воды, а нормальные люди провели водопровод Запорожье-Томаковка-Марганец, но в нашем городе постоянно какая то шушера безграмотная правит. Главное ловить мясо для фронта, так его похвалят на Банковой.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button