Пригоди

Секс-рабство: миколаївець вербував жінок та зберігав дитячу порнографію

За скоєний злочин йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Управління міграційної поліції разом з обласною поліцією та поліцією Миколаївського району викрили злочинну діяльність 30-річного жителя Миколаєва. Під час розслідування встановлено, що він використовував спеціальний акаунт у месенджері для, під вигаданим ім’ям підшукував кандидаток у сфері надання сексуальних послуг. Жінок для роботи обирав виключно зі скрутним матеріальним становищем та у подальшому забезпечував їх клієнтами і координував діяльність. Вартість послуг коливалася від 800 до 1500 гривень, 50 % від яких зловмисник забирав собі.

Після затримання слідчі оголосили зловмисникові підозру у вчиненні злочинів і провели обшук у його місці проживання. Забрані комп’ютери, мобільні телефони, банківські картки, готівка та інші матеріальні докази злочинної діяльності були направлені на проведення необхідних експертиз згідно з повідомлення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Після того як поліцейські отримали висновки експертів щодо вмісту відеоматеріалів на гаджетах зловмисника, вони повідомили йому про підозру у вчиненні злочину за статтею Кримінального кодексу України, яка стосується доступу до дитячої порнографії, її зберігання, виготовлення або поширення.

Закінчивши досудове розслідування, слідчі скерували обвинувальний акт до Миколаївської окружної прокуратури, яка затвердила його і направила до суду за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Подальшу долю зловмисника вирішить суд. За скоєний злочин йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button