Політика

Депутат Миколаївської облради Кормишкін повідомив, про складання своїх повноважень

Причиною такого рішення стали певні життєві обставини

Цей материал також доступний

17 червня 2024 року голова фракції «Наш край» в Миколаївській обласній раді Юрій Кормишкін повідомив, про складання свого депутаського мандату.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, закріпивши фото заяви про складання повноважень.

Як зазначив Кормишкін, причиною такого рішення стали певні життєві обставини у тому числі по стану здоров’я:

“4 скликання я був депутатом. У 2018 році – обраний головою Миколаївської обласної організації партії «НАШ КРАЙ». Ми створили міцну команду однодумців в місті та області, за нас голосували та підтримують. З початку повномасштабного вторгнення, депутати ще більше присвятили себе роботі саме по забезпеченню населення оперативною допомогою шляхом надання гуманітарної допомоги, продуктів харчування, медичної допомоги, наданню технічної та питної води, коли її не було зовсім. Люди, з якими я крокував увесь цей час заслуговують поваги та вдячності. І я Вам дякую!!!

Але, як і кожен українець, я зіткнувся з певними життєвими випробуваннями у тому числі по стану здоров’я, які, щоб пройти та подолати, мені необхідно більше часу, життєвого ресурсу та сил. Собі допомогти я можу тільки сам. Тому вимушений скласти повноваження депутата Миколаївської обласної ради, сподіваюсь колеги мене зрозуміють, так як знають наскільки важко займатись розмінуванням, відбудовувати знищені ворогом критично важливі для продовольчої безпеки підприємства, скільки зусиль потрібно, щоб сіяти та збирати урожай, виживати аграріям в таких надскладних умовах”,  – написав він.

заява Кормишкіна про сладання депутатського мандату

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
П‘ятеро депутатів Миколаївської облради відмовилися від своїх мандатів

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button