Пригоди

Затримано пенсіонера на хабарі за водійський іспит

Може бути призначено від 3 до 8 років позбавлення волі, а також конфіскація майна

Цей материал також доступний

Виявлено та задокументовано, що 66-річний мешканець Миколаєва намагався вимагати гроші від знайомого за обіцянку вплинути на посадових осіб у територіальному сервісному центрі. Миколаївська обласна прокуратура повідомила про висунення підозрюваному звинувачення у вимаганні 10 тисяч гривень за “вирішення питання” для успішного складання іспиту з правил дорожнього руху для отримання водійського посвідчення категорії “В”. Це включало “домовленість” з посадовими особами Територіального сервісного центру в Миколаєві та вплив на їхні рішення на користь громадянина.

Підозрюваного затримали після того, як він отримав зазначену суму грошей, відповідно до положень статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В даний момент розглядається питання про застосування запобіжного заходу щодо підозрюваного. Також проводиться перевірка причетності інших осіб до цього злочину.

Згідно з санкцією статті, за цей злочин може бути призначено від 3 до 8 років позбавлення волі, а також конфіскація майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button