Суспільство

Завдяки Першій леді отримай безкоштовно психологічну допомогу: в Миколаєві відкрили Центр життєстійкості

Центр знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. 12 Поздовжня, 50

Цей материал також доступний

З метою зниження загального рівня стресу і тривожності українців, формування навичок першої психологічної допомоги близьким та навчання стресостійкості, попередження психологічної травматизації за підтримки Миколаївської міської ради розпочав функціонувати Центр життєстійкості.

Начальниця відділу з гуманітарних питань адміністрації Корабельного району Ірина Богдан взяла участь у відкритті Центру та презентації проєкту життєстійкості, – повідомляють в райадміністрації.

Програма життєстійкості – пілотний проект Міністерства соціальної політики в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Першої леді Олени Зеленської. У Центрі життєстійкості ви можете безкоштовно отримати кваліфіковану психологічну допомогу, зробити діагностику психологічного стану, освоїти техніки емоційного відновлення, долучитись до групи підтримки людей зі схожими життєвими ситуаціями, знайти опору, отримати консультації з соціальних питань, навчитись справлятися зі стресом самим та допомагати своїм близьким.

Центр знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. 12 Поздовжня, 50.

Контактні телефони: +38 093 521 82 84; +38 099 349 11 02

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button