ПригодиСуспільство

Директор та інженер у Миколаєві привласнили більше півмільйона гривень бюджетних коштів

Договір був укладений на реконструкцію та термомодернізацію будівлі дитячого садка

Цей материал також доступний

У Миколаєві до суду скеровано обвинувальний акт проти директора будівельного підприємства та інженера технічного нагляду, підозрюваних у привласненні понад 500 тисяч гривень. Про це інформує прокуратура Миколаївської області.

Слідство встановило, що наприкінці 2021 року один з департаментів Миколаївської міської ради уклав договір із будівельним підприємством на реконструкцію та термомодернізацію будівлі дитячого садка. Директор підрядного підприємства, з наміром привласнити бюджетні кошти, склав і підписав акти виконаних робіт, що містили неправдиві дані про обсяг робіт, які фактично не були виконані.

В якості пособника директор залучив підприємця – інженера технічного нагляду, який, будучи службовою особою, мав перевіряти обсяги та якість виконаних робіт протягом усього періоду будівництва. Проте інженер не виконав своїх обов’язків за договором на технічний нагляд. На основі свідомо підроблених офіційних документів обвинувачені привласнили понад 500 тис. грн бюджетних коштів.

За вчинене правопорушення зловмисникам загрожує до 8 років ув’язнення з забороною обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button