КультураСуспільство

Сила мистецтва: миколаївські танцюристи зібрали гроші на приціли для захисників

Загалом вдалося зібрати 10 508 грн 50 коп

Цей материал також доступний

8 червня 2024 року в Обласному Палаці Культури відбулося свято танцю, організоване “Зразковим художнім колективом” ансамблю танцю “Невгамовні” з Миколаївського Палацу творчості учнів.

Керівником заходу була Анастасія Коломацька, а педагогом-хореографом – Лілія Копина. Це було свято народної та естрадної хореографії, наповнене радістю, натхненням та щирістю, свято краси та нескінченних емоцій, яке об’єднало дітей та дорослих у велику дружню родину. Про це до редакції Korabelov.info повідомили представники ансамблю.

Колектив був заснований у вересні 2010 року. З лютого 2022 по серпень 2023 року ансамбль був змушений припинити свою діяльність через повномасштабне вторгнення. Однак цей навчальний рік став новою віхою в історії ансамблю. Оновлений склад вихованців вперше за три роки концертної перерви представив глядачам яскраві хореографічні композиції.

Свою майстерність демонстрували вихованці різного віку: від наймолодших “невгамовних“, які робили свої перші кроки на сцені, до випускників, які займалися в ансамблі 11-12 років. Через війну деякі з них були змушені покинути рідний Миколаїв, але знайшли можливість приїхати на свято з різних куточків України, щоб знову зустрітися, разом виконати улюблені хореографічні номери та привітати найкращого педагога.

Також на святі підтримали захисників нашої країни. Було проведено аукціон творчих робіт вихованців та батьків ансамблю “Невгамовні”. Усі зібрані кошти були передані мобільно-вогневій групі Миколаєва, яка захищає наше небо від ворожих атак ракет і дронів, для придбання спеціальних тепловізійних прицілів (тепловізійний приціл AGM Adder TS50-640 (640×512), 2600м (07703)).

Ці приціли дозволяють краще бачити ціль на більшій відстані та ефективно працювати за будь-яких погодних умов. Це дає можливість збивати ворожі цілі з більшою точністю в складних умовах, забезпечуючи надійніший захист для кожного з нас. Загалом вдалося зібрати 10 508 грн 50 коп.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button