ПолітикаСуспільство

Зростання впливу Єрмака на Зеленського турбує дипломатічні джерела

Високопоставлені урядові чиновники та дипломати висловили своє стурбованість щодо зростаючої залежності президента Володимира Зеленського від глави його адміністрації, Андрія Єрмака. Наголошують, що Єрмак повністю контролює доступ до президента.

Представники держав G7, які сподівалися на аудієнцію з президентом, замість цього відвідали зустріч з радником Зеленсько. Зростає вплив команди Єрмака, поки кількість чиновників, що мають прямий доступ до глави держави, зменшується.

Звинувачення проти Єрмака

Дехто з військових звинувачує Єрмака у віддаленні Ігоря Залужного від президента і організації його звільнення. У його звільненні віцепрем’єр-міністра Олександра Кубракова теж вбачають руку Єрмака.

Відзначається, що і генерал Залужний, і віцепрем’єр-міністр Кубраков, який відповідав за інфраструктуру України, були поважні за свою чесність, компетентність і незалежність.

Обурення антикорупційних організацій

Політичне виживання заступників Зеленського Олега Татарова та Кирила Тимошенка викликало обурення антикорупційних організацій.

Однак, корупція в Україні все частіше викликає конфлікти саме з Білим домом і Києвом. Держсекретар США минулого місяця заявив під час візиту в Київ про необхідність посилення боротьби з корупцією на внутрішньому фронті, так само, як і з Федерацією Росії на зовнішніх кордонах.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button