Суспільство

Школярі з Миколаївщини потрапили до міського поліцейського відділу

Поліцейські провели лекцію про безпеку при мінній загрозі для учнів Грушівської гімназії

Цей материал також доступний

Поліцейські Первомайського райвідділу не просто запросили учнів Грушівської гімназії на екскурсію, а й провели для них лекцію з безпеки при мінній загрозі.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, захід розпочався з приміщення чергової частини, де правоохоронці провели огляд та ознайомили школярів з внутрішнім розпорядком роботи відділу. Діти також отримали інформацію про основні завдання та функції поліцейських, а також про те, якими засобами забезпечені правоохоронці під час виконання службових обов’язків.

Інспектори ювенальної превенції запросили учнів у зелену кімнату, яка розділена на дві частини. Вони продемонстрували технічні можливості цієї кімнати та показали інші засоби, які використовуються різними спеціалістами для роботи з дітьми.

На завершення зустрічі ювенальні поліцейські нагадали дітям про різновиди вибухонебезпечних предметів. Разом з ними переглянули основні правила поведінки у випадку виявлення підозрілого предмета.

  • забороняється брати до рук такі знахідки, кидати їх в полум’я, проводити з ними будь-які механічні дії;
  • за можливості, позначити місце виявлення предмету за допомогою підручних засобів;
  • терміново повідомити про знахідку дорослих або негайно телефонувати на номери спецліній виклику поліції «102» та рятувальників «101».
  • до прибуття спеціальних служб краще подалі відійти від місця знахідки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button