Суспільство

Електроенергія під питанням: Миколаївобленерго попереджає про нові відключення

Складна ситуація з електропостачанням на Миколаївщині: споживачі залишаються без світла навіть у «жовті годинники»

Цей материал також доступний

На Миколаївщині сьогодні знову виникли серйозні проблеми з електропостачанням. За даними «Миколаївобленерго», багато споживачів залишилися без електроенергії навіть у так звані «жовті годинники», коли відключення повинні бути можливими, але не гарантованими.

Ситуація з відключеннями

5 та 6 черги, які за планом мали бути підключені о 18:00, поки що залишаються знеструмленими. Це створює значні незручності для жителів, які очікували на відновлення електропостачання.

Крім того, згідно з оновленим графіком, знеструмленими залишаються і споживачі 1 та 2 черг. Це означає, що відсутність світла продовжує впливати на значну кількість населення.

Оновлення для споживачів 3 та 4 черг

Для тих, хто належить до 3 та 4 черг, електроенергію буде підключено. Вони залишалися без світла з 14:00, але відновлення постачання вже триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Хватит наебывать народ ,объездная. филиал обл эерго+ пожарка на янтарной. месяц без отключений.Зато Океановская и планово и позапланово.

  2. Оплата теж під питанням.
    Нам непотрібна влада, яка нас вбиває.Досить брехати.

    1. Зинаида Невенчанная нарешті пенсіонери проснулися,до людей почало доходить куди їх загнали...Укр владу давно треба стрелять,то підараси!

  3. Выключаете быстро, а включение через 4:30--5:00 часов, вместо двух часов света , свет появляется на 1-1:20 и снова отключается. Издеваются над нами как хотят. Атомная в нас работает, а мы без электричества. рекламы все отключите и уличные светильники, а людям вовремя включайте свет. В сутки электричество в лучшем случае 7 часов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button