Пригоди

Аварія в Миколаєві: Зіткнення чотирьох авто призвело до травмування трьох осіб

Через цю аварію на перехресті утворився затор у всіх напрямках руху

Цей материал також доступний

Уранці в понеділок, 3 червня 2024 року , на перехресті вулиць 3-ї Військової та Каразіна у Миколаєві сталося зіткнення автомобілів Mitsubishi L 200, Daewoo Nubira, Kia Optima та Renault Dokker. Цю інформацію передає кореспондент з місця події «Новин-N».

Згідно з попередніми даними, хронологія ДТП має наступний вигляд. Позашляховик Mitsubishi L200 рухався по вулиці Каразіна зі сторони вулиці 6-ї Слобідської у напрямку вулиці Гречішникова. Водій проігнорував знак “Стоп” і виїхав на перехрестя, де зіткнувся з Daewoo Nubira, що рухалася по вулиці 3-ї Воєнної зі сторони вулиці Степової у напрямку вулиці 2-ї Екіпажної. В результаті удару Daewoo відійшов на Kia Optima, яка, в свою чергу, врізалася в Renault Dokker.

В результаті аварії постраждали троє осіб: водійка Kia, а також водій і пасажир Daewoo Nubira. Швидка доправила водійку Kia до лікарні, тоді як інші постраждалі, незважаючи на отримані травми, відмовилися від медичної допомоги та поїздки до медичного закладу.

В результаті зіткнення всі чотири автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Через цю аварію на перехресті утворився затор у всіх напрямках руху.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. В результаті аварії постраждали троє осіб: водійка Kia, а також водій і пасажир Daewoo Nubira. Швидка доправила водійку Kia до лікарні, тоді як інші постраждалі, незважаючи на отримані травми, відмовилися від медичної допомоги та поїздки до медичного закладу.

    МОЇ БАТЬКИ ОТРИМАЛИ ПМД НА МІСЦІ, У БАТЬКА БУВ ТИСК 200, ЙОГО ПОВЕЗЛИ НА АНАЛІЗИ ЗА ПРОТОКОЛОМ СЛІДЧОЇ ПРОЦЕДУРИ, МАТИ У ШОКОВОМУ СТАНІ НЕ МОГЛА ЙОГО КИНУТИ.

    А ТЕПЕР ВИНИКАЄ ПИТАННЯ, ЧОМУ ЗМІ НЕ ПИШУТЬ , ЩО РОБИЛИ ВІЙСЬКОВІ В ЦЕЙ ЧАС? ЧОМУ ЇМ НЕ ТРЕБА БУЛА ГОСПІТАЛІЗАЦІЯ. А Я ВІДПОВІМ, ЩО ВОНИ БУЛИ У ПРЕКРАСНОМУ СТАНІ, МІНЯЛИ КОЛЕСО, БО ВОНО СПУСТИЛО. СТОЯЛИ ПІД ДЕРЕВАМИ, БО НЕ ХОТІЛИ ПРИЙМАТИ МИКОЛАЇВСЬКІ СОНЯЧНІ ВАННИ, БО ЦЕ Ж НЕ ОДЕСА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button