Пригоди

9 пожеж за добу на Миколаївщині: ДСНС врятували будинки та квартири

Було залучено 50 пожежників і 12 спецавтомобілів

Цей материал також доступний

2 червня 2024 року  на території Миколаївської області було зареєстровано 9 пожеж. Як повідомляє ДСНС Миколаївщини, загоряння сталися в житловому будинку, господарчих спорудах, квартирі в п’ятиповерхівці, а також охопили суху траву, сміття на відкритих територіях та стихійне сміттєзвалище.

Пожежі були зареєстровані у м. Миколаєві – 4 випадки, у Первомайському районі – 1 випадок, у Миколаївському районі – 3 випадки, та у Баштанському районі – 1 випадок.

Серед причин виникнення пожеж були необережне поводження з вогнем з боку населення, включаючи використання газового приладу в одному з випадків, а також підпали.

Підрозділи Головного управління ДСНС України в Миколаївській області оперативно відреагували на всі повідомлення. Внаслідок їхніх дій було врятовано житловий будинок, двокімнатну квартиру та 3 господарчі споруди.

Від ДСНС було залучено 50 пожежників і 12 спецавтомобілів. У гасінні пожеж допомагали вогнеборці місцевої пожежної охорони «Первомайське», а для підвозу води використовувалася техніка місцевих підприємств.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button