Спорт

Юний миколаївський боксер і його тренер отримали грошову нагороду з міського бюджету

Спортсмен та його тренер отримали сертифікати по 10 тисяч гривень

Цей материал також доступний

В Миколаєві відбулася зустріч на якій міський голова Олександр Сєнкевич привітав юного боксера Ілкіна Гусейнова з видатним спортивним досягненням. Про це 2 червня 2024 року повідомляє Миколаївська міська рада.

15-річний спортсмен виборов срібну нагороду на 73-му міжнародному турнірі з боксу серед юніорів та юніорок пам’яті Гергелі Борнемісси, що проходив в Угорщині. Ілкін впевнено переміг суперників у двох поєдинках і лише у фіналі поступився шотландцю.

Також боксеру та його тренеру Олексію Капацині були вручені сертифікати на отримання одноразової премії по 10 тисяч гривень кожному.

На зустрічі Ілкін розповів, що народився і виріс у Миколаєві, навчається у школі №19 та є членом збірної України з боксу. Наразі він готується до чемпіонату Євразії. Юнак поділився своєю мрією — зійтися у ринзі зі своїм улюбленим боксером Олександром Усиком.

На зустрічі також був присутній керівник СДЮСШОР №6 Сергій Ковганко, який є бронзовим призером чемпіонату Європи 1996 року та Кубку світу 1994 року, а також учасником Олімпійських ігор 1996 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button