Спорт

Команда Галицинівської ОТГ посіла трєтє місце в етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» 

Діти отримали подарунки від Посольства Королівства Данія в Україні

Цей материал також доступний

На Миколаївщині завершився обласний етап змагань з футзалу у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що відбувся 31 травня 2024 року серед учнів освітніх закладів чотирьох районів області. У змаганнях взяли участь команди з Новобузької, Южноукраїнської, Галицинівської та Первомайської громад.

У підсумку, команда Галицинівської ОТГ здобула почесне третє місце, повідомляють на сторінці “Пліч-о-пліч шкільні ліги Миколаївщини” в Facebook.

Змагання стали яскравим прикладом сили духу, стійкості та енергії юних футболістів, викликавши гучні овації та палку підтримку вболівальників. За результатами змагань, перемогу здобула команда Первомайського ліцею «Ерудит», яка представить свій регіон у фіналі загальнонаціональних змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Друге місце посіла команда Южноукраїнського ліцею №3, а третє — команда Галицинівського ліцею. Команда Новобузького ліцею №1 завершила змагання на четвертому місці.

Після завершення футзальних баталій, усіх учасників нагородили кубками, медалями та дипломами. Крім того, діти отримали подарунки від Посольства Королівства Данія в Україні, Данського футбольного союзу, компанії MAERSK та магазина спортивного харчування «Протеінович», серед яких було спортивне екіпірування та корисні смаколики.

змагання по футзалу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» 

Підтримати юних спортсменів приїхали перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та народний депутат України Олександр Пасічний.

На спортивному заході також були присутні начальник управління молоді та спорту ОВА Михайло Ніколаєв, начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Ірина Бондаренко, перший заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін та керівник Миколаївського обласного відділення (філії) КФВС МОНУ Олександр Кулішов.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button