Суспільство

Все задля піару: мер Миколаєва Сєнкевич роздавав дітям морозиво в зоопарку

Миколаївський зоопарк відзначив День захисту дітей

Цей материал також доступний

1 черня 2024 року Миколаївський зоопарк відзначив День захисту дітей, подарувавши маленьким мешканцям міста гарний настрій та незабутні враження, повідомляє пресслужба закладу.

” Наші діти ростуть під час війни – така на сьогоднішній день страшна реальність. Вони ховаються під час повітряних тривог, чують вибухи, непокояться про близьких, не мають змоги нормально вчитись. Але іншого дитинства в них не буде. І завдання дорослих – зробити так, щоб діти і зараз відчували всі дива дитинства!

Миколаївський зоопарк щодня дарує дітям яскраві враження від спілкування з природою. Але сьогодні, в День захисту дітей, святкових вражень у наших маленьких відвідувачів було ще більше!”,  – зазначають в повідомленні.

За традицією у цей день вхід для дітей до Миколаївського зоопарку був безкоштовний. Також для них було підготовлено багато приємних сюрпризів і різноманітні активності.

На площі імені Миколи Леонтовича з самого ранку було гамірно і цікаво – там працювали волонтери Міжнародної гуманітарної організації Norwegian People`s Aid, які провели тренінг інформування населення про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни.

Цікаву розважальну програму провели волонтери ГО «МаканД». Діти пограли з веселим Песиком Патроном і отримали смачні подарунки. Потім для маленьких гостей юні вихованці і співробітники Палацу творчості учнів міста Миколаєва провели яскраву концертно-ігрову програму «Будь природі другом».

Для відвідувачів також була організована лекція пізнавального проєкту «Зоопарк на дотик», яку допомогли провести юні біологи Миколаївського зоопарку.

Не обійшлося на святі й без піару міського голови Олександра Сєнкевича, який був почесним гостем. Мер Миколаєва привіз для дітей повний великий холодильник морозива і власноруч роздавав його маленьким гостям свята.

Читайте новини першими

Связанные статьи

17 комментариев

  1. Я завжди бачила мера Сєнкевича на святі до Дня Захисту Дітей і це не піар а повага так як і до інших свят!

    1. Віра Васильова вам надо больший процент на электроэнергию начислить уж слишком часто кушаете мороженное от мЕРА !!!

      1. Нужно было Дятлова выбрать. Чтобы городом управляли бандиты и наркоманы. И вернуть их палаточный лагерь к памятнику Ольшанцев. И жили бы сейчас в ННР.

    2. Віра Васильова ,а це не він називав наших дітей тупими,нє? Чи то теж була повага?

  2. Пиар !!!! ну просто дешевый пиар !!!! Дали мороженное детям а повысили стоимость эллектроэнергии .как детям учиться и смогут ли безработные родители оплачивать такую и без того коммуналку !!! Старикам свет не нужен они рано спать ложаться и обходятся почти без света .

    1. А при чем здесь мэр к повышению тарифов? Какой злобный народ. Даже в добрых делах видят только негатив.

    1. Топчий виноват в повышении тарифов в такой же степени, как и Сенкевич (в нулевой). За что же вы его благодарите?

  3. Наталя Буряк Я такого не чула ніколи, хоч і бувала на святах,але не билась за морозиво, бо в такому я не приймаю участі.Більшість була на конкурсах, але чесно перший раз таке взнала від Вас.

  4. Ця стаття теж піар, а цей комментар теж піар. Тільки мер реагує на критику, інші не дуже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button