Пригоди

Небезпечна кава: у Миколаєві виявили підпільне виробництво контрафакту

У Миколаєві викрили підпільне виробництво кави та спецій: мільйонні доходи і небезпека для здоров'я

Цей материал також доступний

Організатори підпільного бізнесу виробляли контрафактну каву, спеції та інші продукти під виглядом відомих українських та світових брендів із низькоякісної сировини. Така діяльність могла мати негативні наслідки для здоров’я споживачів.

Про це повідомило Головне слідче управління Національної поліції України.

Доходи від цієї діяльності сягали близько мільйона гривень на місяць. Готову продукцію збували оптом через інтернет та в торгових точках на ринках Миколаївської та Херсонської областей. Пробні зразки надсилали потенційним замовникам поштовими відправленнями.

Розслідування та затримання

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань встановили особи та ролі всіх учасників злочинної групи у процесі виготовлення, упаковки, зберігання, транспортування та збуту контрафактної продукції.

Під час обшуків на складах, підпільних виробництвах та торгових точках слідчі Нацполіції вилучили лінію з виробництва та контрафактну продукцію на загальну суму 4,5 мільйона гривень.

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора п’ятьом учасникам злочинної групи повідомили про підозру за ч. 3 ст. 229 Кримінального Кодексу України – незаконне використання знака для товарів та послуг організованою групою, що завдало збитків у особливо великих розмірах.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Ні яка праця в Україні не дає прибутку мільонами,тільки у В Раді можно здоїти з людей такі статки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button