ПригодиТема дня

Стрілянина в Корабельному: суд обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві

За скоєне чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення

Цей материал також доступний

Завдяки активній роботі Окружної прокуратури міста Миколаєва, 28 травня 2024 року Корабельний районним судом обрано запобіжний захід для 57-річного жителя міста, який підозрюється в умисному вбивстві та незаконному зберіганні бойових припасів.

Відповідно до рішення суду, підозрюваний буде утримуватися під вартою без права внесення застави, – повідомляє 29 травня Миколаївська обласна прокуратура.

Згідно з даними слідства, інцидент стався 25 травня 2024 року близько 23:30 поблизу супермаркету «АТБ» у Корабельному районі Миколаєва. Підозрюваний, на ґрунті неприязних відносин, здійснив постріл у голову 26-річного чоловіка. Від отриманого вогнепального поранення потерпілий – Арсен Мунтян помер на місці події.

“Між чоловіками виник конфлікт, в ході якого 26-річний потерпілий отримав вогнепальне наскрізне проникаюче поранення голови з ушкодженням головного мозку, в результаті чого настала смерть останнього. Після скоєного зловмисник був затриманий за місцем свого проживання”, – додають в Корабельному районному суді.

У ході санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання підозрюваного, було вилучено 13 набоїв калібру 9 мм. Досудове розслідування здійснює слідче відділення поліції №3 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області.

Підозрюваному інкримінують порушення ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

“Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Окружна прокуратура міста Миколаєва продовжує роботу над справою, забезпечуючи законність та справедливість розгляду”, – зазначають в прокуратурі.

Зазначимо, що одразу по цій справі поліцією було затримано не одного чоловіка. За інформацією видання ПН, серед затриманих – відомий в кримінальних колах чоловік на прізвисько “Квадрат“.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button