СпортСуспільство

40 тисяч від громади Миколаєва: мер вручив грошові сертифікати спортсменам

Аліна Полозюк у складі збірної завоювала бронзову медаль на етапі Кубку світу з фехтування

Цей материал також доступний

28 травня 2024 року Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич зустрівся з рапіристкою Аліною Полозюк та її тренеркою Ларисою Павленко, щоб особисто привітати їх із видатним спортивним досягненням. Про це повідомляє Миколаївська міська рада.

Нещодавно Аліна Полозюк разом із Ольгою Сопіт, Катериною Буденко та Дар’єю Миронюк завоювали бронзову медаль на етапі Кубку світу з фехтування у Гонконзі. Це перший раз, коли жіноча збірна України з фехтування на рапірах піднялася на п’єдестал Кубку світу. Поєдинок був надзвичайно напруженим, і наші спортсменки, поступаючись на початку, змогли вирвати перемогу. Останній вирішальний бій провела саме Аліна Полозюк, яка стала героїнею дня.

Лариса Павленко, директорка СДЮШОР з фехтування та тренерка Аліни Полозюк, зіграла ключову роль у підготовці команди до цього успіху. Міський голова відзначив цей історичний успіх і наголосив на вагомий внесок представників миколаївської фехтувальної школи.

Олександр Сєнкевич вручив Аліні Полозюк та Ларисі Павленко грошові сертифікати на суму 20 тисяч гривень кожній. Ці кошти були виділені з міського бюджету для заохочення талановитих спортсменів.

“Ми будемо продовжувати підтримувати наших спортсменів та виділяти для цього кошти з міського бюджету. Також будемо звертатися до депутатів, аби збільшити розмір грошових премій”, – зазначив Сєнкевич.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button