Пригоди

П'яний сусід кинув гранату в будинок на Миколаївщині – є постраждалі. Діло передали до суду

Йому загрожує покарання від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення

Цей материал також доступний

На початку березня 2024 року у селищі Первомайське Миколаївського району стався вибух у приватному будинку, внаслідок чого було поранено декількох людей. До відділення поліції № 4 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення про цей інцидент.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Вибух з трьома постраждалими: на Миколаївщині пʼяний чоловік кинув гранату в будинку сусіда

За повідомленням Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, під час слідчо-оперативних заходів було встановлено, що нетверезий сусід прийшов до будинку, де господар перебував зі своїм товаришем, і почав хизуватися гранатою. Після прохання господаря залишити дім, між ними виникла сварка. Пізніше сусід повернувся та кинув вибуховий пристрій у кухню, де перебували чоловіки.

Внаслідок вибуху господар будинку, його 47-річний товариш і зловмисник отримали травми різного ступеня тяжкості.

Поліцейські затримали 55-річного зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та висунули йому підозру за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Замах на умисне вбивство») і ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Слідчі завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт до Миколаївської окружної прокуратури. Прокурори затвердили його та направили справу до суду.

Доля зловмисника буде вирішена судом. За скоєний злочин йому загрожує покарання від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button