Пригоди

На Закарпатті ухилянти напали на прикордонника та втекли в Румунію

Під час втечі порушники здійснили п'ять пострілів у бік прикордонника

Цей материал також доступний

Увечері 24 травня 2024 року на ділянці ВПС “Ділове” – ВІПС “Богдан” прикордонний наряд, який реагував на спрацювання сигнальної міни – зазнав нападу з боку порушників кордону.

Про це повідомив 25 травня в Telegram журналіст Віталій Глагола.

“Після виявлення 2 чоловіків поблизу кордону прикордонник здійснив два попереджувальні постріли у повітря. Однак, замість того, щоб зупинитися, порушники напали на прикордонника та відібрали у нього пістолет “Форт 12 Р””, – зазначає журналіст.

Під час втечі порушники здійснили п’ять пострілів у бік прикордонника, але, на щастя, не влучили. Порушникам із зброєю прикордонників вдалось втекти, адже підмога не встигла їм завадити.

Речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан в коментарі hromadske підтвердила цей інцидент. Також речниця 27 прикордонного загону, на ділянці якого і сталася ця подія, Леся Федорова розповіла журналістам, що наразі щодо інциденту триває перевірка. Про нього повідомили працівників поліції, Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань.

У поліції порушили кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу — грабіж, вчинений в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186), та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 345). Винним загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button