Пригоди

Смертельне зіткнення мопеда з мотоциклом на Миколаївщині: один загиблий і двоє травмованих

Слідчі поліції встановлюють обставини та очевидців пригоди

Цей материал також доступний

24 травня 2024 року (приблизно о 21:45) в селищі Казанка Баштанського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мопеда та мотоцикла, що призвела до трагічних наслідків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На вулиці Миру зіткнулися мопед Speed Gear, яким керував 31-річний чоловік, та мотоцикл Yamaha, за кермом якого перебував 15-річний хлопець.

Внаслідок зіткнення обидва транспортні засоби зазнали значних пошкоджень. Водій мопеда отримав важкі травми і, на жаль, помер у кареті швидкої допомоги, не доїхавши до лікарні. Неповнолітній водій мотоцикла та його 15-річний пасажир також отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості і були негайно доставлені до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідчі поліції встановлюють обставини та очевидців пригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління наразі проводить детальне розслідування обставин цієї трагедії. Для встановлення всіх деталей події правоохоронці звертаються до громадян із проханням допомогти. Якщо ви стали свідками цієї дорожньо-транспортної пригоди або маєте будь-яку інформацію про її обставини, будь ласка, зверніться за телефонами: 050-013-01-48 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button