Пригоди

У Балабанівському лісі горів хвойний настил: пожежа охопила 900 кв. м

Загалом за добу на Миколаївщині зареєстровано 15 пожеж

Цей материал також доступний

Протягом останньої доби на території Миколаївської області зареєстровано 15 пожеж, з яких 10 виникли на відкритих територіях, 1 — у лісі, 2 — в житловому секторі та 2 — на транспорті. Про це повідомляє вранці 25 травня 2024 року Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Надзвичайники Миколаївщини докладають максимальних зусиль для ліквідації всіх вогнищ та забезпечення безпеки громадян. Так, серйозний інцидент стався у Балабанівському лісовому урочищі, розташованому в Корабльному районі міста Миколаєва, де загорівся хвойний настил. Пожежу, що охопила площу 900 кв. м, спільними зусиллями ліквідували вогнеборці та працівники філії «Миколаївське лісове господарство».

Ще одна пожежа у Миколаєві сталась на вул. Купорній займання виникло у житловому будинку, внаслідок чого постраждала кімната площею 10 кв. м. Вогонь частково пошкодив покрівлю та перекриття будинку, а також закоптив стіни приміщення. Завдяки оперативним діям співробітників ДСНС займання вдалося ліквідувати.

На вулиці Щербатого в селі Мазурове Кривоозерської територіальної громади Первомайського району зайнявся моторний відсік двигуна легкового автомобіля. Площа займання склала 3 кв. м, яку вогнеборці оперативно ліквідували.

Інша пожежа сталася на автодорозі М-14 у межах с. Зайчівське Мішково-Погорілівської громади Миколаївського району. Заднє колесо напівпричепа, завантаженого кукурудзою, загорілося, охопивши площу 10 кв. м. Завдяки швидкому реагуванню рятувальників, полум’я було швидко погашене.

Як зазначають пожежники, суху траву, сміття на загальній площі понад 8 га гасили в усіх районах області. Загалом від ДСНС залучалось 52 вогнеборці та 13 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Масштабна пожежа: 2 га Балабанівського лісу гасили майже дві години

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button