Пригоди

Заподіяв ножове поранення під час конфлікту: на Миколаївщині затримано 32-річного чоловіка

За скоєне чоловікові загрожує до 15 років увʼязнення

Цей материал також доступний

21 травня 2024 року увечері до чергової частини відділення поліції № 3 Вознесенського райуправління надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 45-річного чоловіка з ножовим пораненням шиї. На щастя, потерпілому вчасно надали медичну допомогу, і його життю нічого не загрожує, повідомляє пресслужба райуправління.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 32-річний місцевий мешканець. Інцидент стався біля одного з магазинів у Южноукраїнську. Між чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у напад: зловмисник завдав потерпілому удар ножем в область шиї та зник з місця події.

Оперативники карного розшуку швидко встановили особу нападника та його місце перебування. Зловмисника затримали на підставі ст. 208 КПК України і доставили до відділення поліції. Речовий доказ – ніж – вилучили та направили на експертне дослідження.

За погодженням із прокуратурою, слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Найближчим часом суд обиратиме зловмиснику запобіжний захід.

Вознесенське районне управління поліції продовжує досудове розслідування, щоб з’ясувати всі обставини події.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Погрожував ножами: в Корабельному районі затримали неадекватного чоловіка “під наркотиками”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button